debugCe-trebuie-sa-stii-inainte-de-casatorie-Elena-Morozova|
Ce trebuie să ştii înainte de căsătorie - Elena Morozova
Contact

 

 

 

 

Ce trebuie să ştii înainte de căsătorie - Elena Morozova
cod ptc: C007-000025
barcode: 9789731366654
ISBN: 978-973-136-665-4
15 Lei
  0.00 Lei
stoc limitat
editura: Editura Sophia 2019
autor(i): Elena Morozova
traducere: Mariana Cașu
format: 110 x 165 mm
numar de pagini: 200
tip coperta: Brosata (Paperback)
starea cartii: Noua
limba : Romana
gen literar: credință, pedagogie, psihoterapie ortodoxă

Descriere

Istoria familiei începe din momentul când cei doi soţi fac cunoștință. Adesea, reuşita lor depinde de succesul sau eșecul perioadei inițiale. Și, într‑adevăr, nu există, probabil, un lucru mai important și mai responsabil în viață decât alegerea persoanei cu care vom trăi și decizia de a te căsători cu ea. Acesta implică întotdeauna un risc, deoarece este dificil să se prevadă cum va fi soțul (soția) în viitor.

Pentru a nu greşi, trebuie să fim atenţi la unele puncte fundamentale chiar înainte de căsătorie. Adesea, se întâmplă ca obiceiurile neplăcute ale alesului (alesei) să fie luate drept „fleacuri” pe care le vei putea gestiona cu uşurinţă după căsătorie. Totuşi, aşa cum se dovedește mai târziu, aceste planuri „luminoase” devin mai pesimiste după căsătorie, pentru că a‑l schimba pe celălalt este dificil, aproape imposibil. Şi ce vom face atunci? Cum să nu eșuăm? Ce este important să ştii înainte de căsătorie? Despre aceasta se vorbește în cartea de față.

Vom analiza în ea cum se petrece întâlnirea hotărâtoare dintre bărbat şi femeie, care se finalizează prin căsătorie, şi cum aceasta poartă adesea masca iubirii adevărate; de ce iubirea adevărată nu se naşte imediat; la ce trebuie să fim atenţi înainte de căsătorie… Aceste momente – și multe altele – sunt abordate în paginile care așteaptă să le citiți.
Elena Morozova


 

Psihoterapie ortodoxa