Contact

 

 

 

 

Cele cinci limbaje ale iubirii pentru adolescenti  de Gary Chapman | Editura Curtea Veche
cod ptc: C002-000078
barcode: 9786064400642
ISBN: 978-606-40-0693-6
28 Lei
  22.40 Lei
stoc limitat
editura: Editura Curtea Veche 2018
autor(i): Gary Chapman
colectie: Familia la Curtea Veche
traducere: Ioana - Gabriela Dumitrescu
format: 130 x 200 mm
numar de pagini: 328
tip coperta: Brosata (Paperback)
starea cartii: Noua
limba : Romana
gen literar: psihologie, dezvoltare personala, teen, nonfiction
 
Goodreads ranking:
4.13
actualizat astazi

Descriere

Adolescenții se confruntă zilnic cu o multitudine de presiuni, fie ele sociale, mentale sau spirituale. Cum trebuie părinții lor să-și manifeste iubirea față de ei astfel încât să-i ajute să treacă cu bine de această perioadă de transformări profunde?

Din „Cele cinci limbaje ale iubirii pentru adolescenți”, veți afla cum să vă exprimați afecțiunea într-un mod convingător, cum să-i ajutați să navigheze apele tulburi ale emoțiilor intense, ce limite să stabiliți și cum să explicați consecințele încălcării lor și nu în ultimul rând, cum să vă exprimați iubirea și sprijinul atunci când adolescentul eșuează într-un fel sau altul.

„Mi-as dori sa pot inmana personal aceasta carte tuturor parintilor de adolescenti, spunandu-le: «Am scris-o pentru dumneavoastra. Stiu ca va iubiti copilul. Insa nu sunt sigur ca el va simte iubirea. Nu presupuneti ca totul e bine. Invatati limbajul primar de iubire al adolescentului si vorbiti-l frecvent. Nu este usor. Stiu. Am trecut prin asta. Dar merita efortul. Roadele le va culege adolescentul, dar si dumneavoastra.» Nimic nu este mai important pentru generatiile viitoare decat eficienta cu care ii iubim pe adolescentii de acum.” - Gary Chapman


 

Psihologia copilului si a adolescentului:
Educatie. Consiliere si orientare.