Contact

 

 

 

 

Corabia magiei (seria corabiile insufletite, partea I) - Robin Hobb | editura Nemira
cod ptc: C015-000013
barcode: 9786064303721
ISBN: 978-606-430-372-1
70 Lei
  50.39 Lei
in stoc
editura: Editura Nemira 2019
autor(i): Robin Hobb
colectie: Armada
traducere: Ana-Veronica Mircea
format: 130 x 200 mm
numar de pagini: 856
tip coperta: Brosata (paperback)
starea cartii: Noua
limba : Romana
 
Goodreads ranking:
4.13

(actualizat pe: 2021-05-06)

Descriere

O fermecatoare aventura cu pirati, magie si corabii vii

Lemnul-vrajitor. Un lemn constient. Cel mai pretios lucru din lume. Ca multe alte bunuri nepretuite din aceasta lume, se gaseste numai pe Taramul Ploilor Salbatice. 

Bingtown este un targ in care se aduc marfuri exotice, dar si casa unei bresle de negustori faimosi pentru corabiile lor vii – nave foarte rare, facute din lemn-vrajitor, ce se desavarsesc atunci cand se trezesc la viata si devin constiente. Corabiile vii sunt atat de scumpe, incat pretul lor poate fi platit numai pe parcursul mai multor generatii.

Pentru Althea Vestrit, corabia Vivacia este mostenirea ei de drept. Pentru nepotul ei mai tanar, retras de la studiile religioase pentru a lucra pe corabie, Vivacia este o condamnare pe viata. 

Dar soarta navei si a familiei Vestrit ar putea ajunge in mainile unui necunoscut: nemilosul capitan Kennit, care vrea sa preia puterea asupra Insulelor Piratilor capturand o corabie vie si facand-o sa-l asculte.

„Robin Hobb tese o poveste plina de intrigi, conflicte de familie, inclestari de sabii si lupte cu propriile limite, presarata cu magie si secrete intunecate.“
SF Site


 

Young readers
Psihologia relatiilor de cuplu