Contact

 

 

 

 

Carte Educatie Educatie crestina Educatie crestina

Cum să comunicăm copiilor credinţa ortodoxă - maica Magdalena  

 
Cum să comunicăm copiilor credinţa ortodoxă - maica Magdalena
cod ptc: C099-000004
barcode: 9789737859457
ISBN: 978-973-7859-45-7
20 Lei
  18.00 Lei
stoc limitat
editura: Editura Deisis 2008
autor(i): maica Magdalena
traducere: Cristian Pop si diac. Ioan
format: 130 x 200 mm
numar de pagini: 380
tip coperta: Brosata (Paperback)
starea cartii: Noua
limba : Romana
gen literar: religie, povatuiri duhovnicesti, credinta, familie

Descriere

Editia a II-a Într-un moment când literatura catehetică ortodoxă adresată copiilor sau educatorilor lor începe să abunde, elaborată de obicei de autori fără prea multă experienţă spirituală, cartea de faţă este specială pentru că autoarea ei este specială.

Maica Magdalena vieţuieşte în binecunoscuta mănăstire ortodoxă „Sfântul Ioan Botezătorul” din Essex (Anglia) fiind ucenica arhimandritului Sofronie, legatarul testamentar al Sfântului stareţ Siluan Athonitul. De la părintele Sofronie maica Magdalena a primit ascultarea de a se ocupa şi a discuta despre credinţa ortodoxă cu copiii şi tinerii care vizitează mănăstirea.

Cartea de faţă, ca şi cea deja publicată (Sfaturi pentru o educaţie ortodoxă a copiilor de azi), este rodul acestei preocupări desfăşurate ani de zile cu delicateţe şi responsabilitate exemplară atât pentru adevărul Bisericii lui Hristos, cât şi pentru persoana fiecărui copil concret în parte. Adresându-se unor copii din lumea occidentală, ea anticipează multe din întrebările şi problemele noi cu care se vor confrunta şi părinţii, copiii şi tinerii noştri în anii care vor veni.

Împărtăşindu-şi cu generozitate experienţa de învăţător creştin care a asimilat profund întreaga literatură duhovnicească şi patristică pentru a putea da răspunsurile necesare fiecărui copil în parte, maica Magdalena ne oferă în volumul de faţă un adevărat catehism în duhul Sfântului Siluan.


 

Psihologia copilului si a adolescentului:
Educatie. Consiliere si orientare.