Contact

 

 

 

 

Cum sa iti imbunatatesti relatia de cuplu fara sa vorbesti despre asta - Patricia Love Steven Stosny
cod ptc: C013-000002
barcode: 9786069477410
ISBN: 978-606-947-741-0
55 Lei
  43.45 Lei
in stoc
editura: Editura Psihobooks 2019
autor(i): Patricia Love, Steven Stosny
traducere: Natalia Nastase
grafica: Elena Tudorache, Razvan Raicu
greutate: 0.2 Kg
format: 130 x 200 mm
numar de pagini: 256
tip coperta: Brosata (Paperback)
starea cartii: Noua
limba : Romana
gen literar: Psiholgie, psihoterapie, psihologia cuplului

Descriere

Femeile vor sa vorbeasca despre relatie pentru ca sunt suparate si vor sa se simta mai bine. Barbatii nu vor sa vorbeasca, pentru ca acest lucru nu ii va face sa se simta mai bine. De fapt, ii va face sa se simta mai rau! Deci, indiferent daca ea il forteaza sa vorbeasca sau nu, ambii ajung sa se simtă dezamagiti si deconectati.

Aceasta singuratate a deconectarii se afla in centrul tuturor certurilor sau tacerilor apasatoare, alimentând dezamagirea sau resentimentele. De asemenea, duce la distanțarea care va poate distruge relatia. Iti vine sa crezi sau nu, cercetarea si experienta clinica arata ca foarte multi barbati, inclusiv cei care isi ignora partenerele sau le privesc ca pe ceva ce li se cuvine, isi doresc o conexiune emotionala mai stransa si mai profunda la fel de mult ca femeile.

Atunci cand conexiunea emotionala este mai profunda decat vorbele, femeile depasesc limitarile sufocante ale anxietatilor lor, iar barbatii abandoneaza comportamentul distructiv de evitare a rusinii. Cele mai bune protectii impotriva fricii si a rusinii sunt compasiunea, aprecierea si un sentiment de conexiune care este atat de profund, flexibil si rezistent, incat creeaza o iubire mai presus de cuvinte.


 

Psihologia relatiilor, psihotarapie de cuplu
Psihologia copilului si a adolescentului: