Contact

 

 

 

 

Carte Proza, beletristica, roman Young fiction

Dupa ce ne-am intalnit (Editie Tie-N) - Anna Todd  

 
Dupa ce ne-am intalnit (Editie Tie-N) - Anna Todd
cod ptc: C003-000317
barcode: 9786064006363
ISBN: 978-606-400-636-3
49 Lei
  35.77 Lei
in stoc
editura: Editura Trei 2019
autor(i): Anna Todd
colectie: In afara colectiilor
traducere: Oana Duşmănescu
format: 130 x 200 mm
numar de pagini: 640
tip coperta: Brosata (paperback)
starea cartii: Noua
limba : Romana
gen literar: literatura pentru adolescenti, young fiction

Descriere

A fost viața Tessei înainte de Hardin, apoi a fost totul

După ce ne-am întâlnit
Viața nu va mai fi niciodată la fel 

Tessa Young e o fată cuminte, silitoare şi ordonată. După ce intră la universitate şi îl cunoaşte pe Hardin, viaţa ei se schimbă radical. Cu părul lui răvăşit, accentul britanic, tatuajele şi piercingurile, Hardin e complet diferit de băieţii pe care i-a întâlnit până acum. E arogant şi crud – ar avea toate motivele să-l urască. Dar felul în care o sărută trezeşte în ea o pasiune cum n-a mai simţit. 

Deşi o respinge, spunând că nu-i este el alesul, Tessa e hotărâtă să insiste şi să-l găsească pe adevăratul Hardin, care a ridicat între el şi lume un zid de trădări şi minciuni.

Tessa are deja iubitul perfect. Atunci de ce se luptă să treacă peste propria mândrie rănită şi peste prejudecăţile lui Hardin vizavi de fetele drăguţe ca ea?

Poate că e vorba de... dragoste?

"Am vrut să spun o poveste realistă, despre oameni adevăraţi. Nu scriu despre destine idilice, ci despre oameni ca mine, care poate au avut o copilărie mai dură." - Anna Todd

"Todd e cel mai important fenomen literar al generaţiei sale." - Cosmopolitan

"Anna Todd te face să ţipi, să râzi, să plângi, să te îndrăgosteşti... After e o serie de neratat – pregăteşte-te să trăieşti emoţii pe care n-ai fi crezut că ţi le poate provoca o carte." - Fangirlish

Anna Todd este autoarea seriei AFTER, bestseller New York Times. A fost dintotdeauna o cititoare împătimită și a început să scrie pe Wattpad, AFTER devenind seria cea mai citită de pe această platformăcu peste 1,5 miliarde de lecturi. Ediția tipărită a apărut în 2014. Seria AFTER a fost publicată în peste 30 de limbi, a fost vândută în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume și este #1 bestseller în Italia, Germania, Franța și Spania.

Anna Todd este coproducător al filmului After, care are la bază primul volum al seriei After, După ce ne-am întâlnit.

În prezent, Anna locuiește în Los Angeles împreună cu soțul și fiul ei. 

Young readers
Psihologia relatiilor de cuplu