debugEducatia-sexuala-in-era-digitala-Cindy-Pierce-Editura-Trei|
Educatia sexuala in era digitala - Cindy Pierce | Editura Trei
Contact

 

 

 

 

Carte Psihologie Psihologia copilului si a adolescentului

Educatia sexuala in era digitala - Cindy Pierce | Editura Trei  

 
Educatia sexuala in era digitala - Cindy Pierce | Editura Trei
cod ptc: C003-000274
barcode: 9786064005885
ISBN: 978-606-400-588-5
39 Lei
  26.91 Lei
in stoc
editura: Editura Trei 2019
autor(i): Cindy Pierce
colectie: Psihologie pentru parinti
traducere: Radu Filip
format: 130 x 200 mm
numar de pagini: 288
tip coperta: Brosata (Paperback)
starea cartii: Noua
limba : Romana
gen literar: Psihologie, psihologia copilului

Descriere

În orice direcție ar privi, copiii și adolescenții de astăzi se confruntă cu imagini și mesaje sexualizate. De la pornografia online și sugestiile erotice din jocurile video la imaginile "fierbinți" din clipurile muzicale sau publicitare, modele de feminitate sau masculinitate sunt atât de distorsionate față de realitate, încât creează așteptări nerealiste și un profund sentiment de inadecvare pentru copiii și adolescenții care abia încep să-și descopere corpul și sexualitatea.

Cartea de față explorează influențele văzute și nevăzute asupra copiilor și îi îndrumă pe părinți să treacă peste jena de a discuta despre sex și să ofere, treptat și într-un limbaj adaptat vârstei, educația sexuală pe care nici medicul și nici dirigintele n-o pot oferi. Datorită modul dezinhibat și plin de umor prin care transmite informația, autoarea îi va motiva pe părinți și pe educatori să inițieze, fără teamă, acele conversații prin care copiii și adolescenții vor fi ajutați să-și dezvolte o "busolă interioară", un set de valori stabile care să-i ghideze - dincolo de presiunile grupului de prieteni - către un comportament sexual și social sănătos. Doar pornind de aici, copiii se vor putea bucura de o maturitate sănătoasă și fericită.

Cindy Pierce, specialistă în educația sexuală, ține prelegeri de succes în școlile și colegiile din SUA. Este coautoarea cărții dedicate cuplurilor Finding the Doorbell: Sexual Satisfaction for the Long Haul (Cum să apeși pe butonul care trebuie. Satisfacția sexuală de cursă lungă). 

Psihologia copilului si a adolescentului:
Educatie. Consiliere si orientare.