Contact

 

 

 

 

Introducere in hipnoterapia si in psihoterapia cognitiv-comportamentala a copilului si a adolescentului - Viorel Lupu | Editura
cod ptc: C016-000011
barcode: 9786068244402
ISBN: 978-606-8244-40-2
43 Lei
  35.26 Lei
in stoc
editura: Editura ASCR 2009
autor(i): Viorel Lupu
colectie: Colectia psihologului expert
greutate: 0.4 Kg
format: 145 x 200 mm
numar de pagini: 240
tip coperta: Brosata (Paperback)
starea cartii: Noua
limba : Romana
gen literar: Psihoterapie, Colectia psihologului expert

Descriere

Autorul oferă, într-o abordare teoretică, dar şi practică, tehnici de hipnoterapie şi de psihoterapie cognitiv-comportamentală aplicabile la copii şi adolescenţi. Viorel Lupu este în primul rând un practician şi, prin urmare, cititorul va găsi în această lucrare un amplu şi divers repertoriu de studii de caz şi de proceduri. Teoreticienii care citesc cartea vor avea satisfacţia să afle cazuri care să le exemplifice teoriile. Practicienii vor găsi proceduri care să le eficientizeze practica, dar şi reflecţii teoretice care le vor spori înţelegerea mecanismelor psihologice.

Lucrarea se adresează deopotrivă studenţilor şi masteranzilor în psihologie şi medicină, interesaţi de strategiile psihoterapeutice actuale, rezidenţilor şi medicilor specialişti în psihiatria copilului şi a adolescentului, pediatrilor şi medicilor de orice specialitate, care au ocazia să constate utilitatea psihoterapiei, fie ea asociată sau nu terapiei medicamentoase.

Cuprins

Din cuprins: Caracteristicile psihoterapiei la copii şi adolescenţi - Hipnoza la copii şi adolescenţi - Psihoterapia cognitiv-comportamentală la copii şi adolescenţi.


 

Psihologia copilului si a adolescentului:
Educatie. Consiliere si orientare.