Contact

 

 

 

 

Carte Psihologie Psihologia copilului si a adolescentului

Jocuri terapeutice - Oana Benga | Editura ASCR  

 
Jocuri terapeutice - Oana Benga | Editura ASCR
cod ptc: C016-000010
barcode: 9786069770146
ISBN: 978-606-977-014-6
31 Lei
  25.42 Lei
in stoc
editura: Editura ASCR 2012
autor(i): Oana Benga
colectie: Colectia psihologie si viata
greutate: 0.15 Kg
format: 145 x 200 mm
numar de pagini: 80
tip coperta: Brosata (Paperback)
starea cartii: Noua
limba : Romana
gen literar: Colectia psihologie si viață

Descriere

Ilustrată cu desene ale copiilor, cartea propune câteva jocuri deopotrivă distractive şi cu dublu rol terapeutic: atât mama, cât şi copilul, prin intermediul aceluiaşi joc, învaţă cum să comunice atunci când cel mic suferă de o boală care s-a manifestat deja sau doar începe să dea semne de manifestare prin durere.

Fiecare joc este argumentat din punct de vedere psihologic, aşa încât să poată fi uşor înţeles şi utilizat chiar şi de către persoane care nu au studii în acest domeniu. Cartea oferă şi o modalitate de urmărire a comportamentului copilului în timpul acestor jocuri; aspectele consemnate ar putea fi discutate cu specialişti în domeniul psihologiei şi al psihoterapiei copilului, astfel încât o serie de complicaţii sau manifestări nepotrivite ale copilului să poată fi prevenite sau înlăturate. Jocul devine joc chiar şi pentru părinţi, un joc prin care înveţi să comunici cu copilul tău într-un mod plăcut.

Din cuprins: Jocuri pentru conştientizarea propriului corp - Jocuri pentru conştientizarea primelor semne de durere sau boală - Jocuri pentru exprimarea sentimentelor legate de boală - Jocuri pentru controlul durerii


 

Psihologia copilului si a adolescentului:
Educatie. Consiliere si orientare.