Contact

 

 

 

 

Carte Proza, beletristica, roman Scriitori contemporani

Labirintul spiritelor - Carlos Ruiz Zafon | Editura Polirom  

 
Labirintul spiritelor - Carlos Ruiz Zafon | Editura Polirom
cod ptc: C006-000085
barcode: 9789734671472
ISBN: 978-973-46-7147-2
100 Lei
  79.96 Lei
stoc limitat
editura: Editura Polirom 2018
autor(i): Carlos Ruiz Zafon
colectie: Biblioteca Polirom
traducere: Marin Mălaicu‑Hondrari
format: 130 x 200 mm
numar de pagini: 896
tip coperta: Brosata (Paperback)
starea cartii: Noua
limba : Romana
gen literar: Proza, beletristica, scriitori spanioli, literatura universala

Descriere

Jocul ingerului revine la minunatele decoruri din celebrul roman Umbra vintului, pe stradutele intortocheate ale Barcelonei, in universul gotic al Cimitirului Cartilor Uitate, o poveste magnifica despre magia cartilor si colturile cele mai intunecate ale sufletului uman.

Actiunea romanului Jocul ingerului se desfasoara in Barcelona anilor 1920. Un tinar scriitor obsedat de o iubire imposibila primeste, din partea unui editor misterios, oferta de a scrie o carte cum n-a mai existat, in schimbul careia i se promite nu doar o avere, ci chiar mai mult decit atit. In stilul sau stralucitor, cu o precizie narativa impecabila, autorul romanului Umbra vintului ne transporta din nou in Barcelona inceputului de secol XX si in Cimitirul Cartilor Uitate, oferindu-ne un roman cu o intriga captivanta, o poveste de dragoste despre nebanuitele cai ale vietii si o ratacire printr-un labirint de taine unde vraja cartilor, pasiunea si prietenia isi dau mina intr-o povestire magistrala.

„Jocul ingerului este un roman stralucitor: thriller detectivistic, poveste de groaza supranaturala si poveste de dragoste sfisietoare in acelasi timp. El exploreaza viata, moartea, credintele religioase si, mai mult decit orice, singuratatea, dulcele si amarul, tortura de a fi scriitor si rostul esential al cartilor, al literaturii, in intelegerea conditiei noastre umane.” (Daily Mail)

„Zafon este un veritabil Dickens al Barcelonei… Fiecare rind e plin de savoare, functioneaza cu forta exploziva a prafului de pusca, e bintuit de fantome si blesteme.” (Corriere della Sera)


 

Carti recomantate