Contact

 

 

 

 

Tratamentul anxietatii la copii si adolescenti  Ronald M. Rape | Editura ASCR
cod ptc: C016-000081
barcode: 9789737973696
ISBN:
49 Lei
  36.75 Lei
editura:
autor(i): Ronald M. Rape
tip coperta: Brosata (Paperback)
starea cartii: Noua
limba : Romana

Descriere

Autorii combină cunoştinţele bazate pe cele mai recente cercetări cu o experienţă clinică remarcabilă, într-o abordare modernă a tratamentului copiilor şi al adolescenţilor cu anxietate. Pentru cei noi în domeniul tratamentului tulburărilor de anxietate, cartea constituie o iniţiere de excepţie. Pentru clinicianul şi cercetătorul experimentat, autorii oferă o gamă largă de resurse utile muncii unui expert.

"Tratamentul tulburărilor de anxietate la copii şi adolescenţi. O abordare fundamentată științific" reprezintă o resursă valoroasă şi conţine descrierea detaliată a unor tehnici şi strategii specifice, formulare şi alte materiale, pe care terapeuţii de la orice nivel de experienţă le vor găsi foarte utile.

Tulburările de anxietate sunt tipul de tulburare mentală cel mai frecvent în copilărie şi adolescenţă. Ajutându-i pe copii să treacă peste problemele lor de anxietate, putem contribui, pe termen lung, la reducerea costului personal şi comunitar considerabil, asociat cu tulburările de anxietate la vârsta adultă.

Cuprins

Evaluarea şi diagnosticul tulburărilor de anxietate - Înţelegerea şi tratamentul anxietăţii la copii - Studii de caz la început de drum - Restructurarea cognitivă - Relaxarea - Managementul comportamentului copiilor - Expunerea - Antrenamentul abilităţilor sociale - Asertivitatea


 

Carti de psihologie: