Contact

 

 

 

 

Sunt vagabondul vietii mele - Aurel Storin | Editura Hasefer
cod ptc: C017-000063
barcode: 5948474003224
ISBN: 978-973-630-396-8
31 Lei
  29.26 Lei
in stoc
editura: Editura Hasefer 2018
autor(i): Aurel Storin
grafica: Diana Storin
greutate: 0.4 Kg Kg
format: 130 x 200 mm
numar de pagini: 244
tip coperta: Brosata (Paperback)
starea cartii: Noua
limba : Romana
gen literar: Biografii, poezie, arte

Descriere

Acesta este un volum de postume, aparţinându-i regretatului poet, scenarist şi critic de teatru Aurel Storin. Îngrijită de Adina Storin şi beneficiind de o cuprinzătoare prefaţă semnată de Ştefan Cazimir, culegerea Sunt vagabondul vieţii mele... reuneşte trei faţete ale activităţii celui plecat prea devreme dintre noi: versurile scrise pentru muzica uşoară, cupletele pentru Teatrul de Revistă, respectiv, poezia postumă. Toate sunt inedite, căci, deşi intens cântate în ultimii 50 de ani sau jucate pe scenă la „Boema”, versurile reunite aici nu mai văzuseră lumina tiparului, ceea ce le face să fie o contribuţie însemnată la cunoaşterea operei lui Aurel Storin.

O melodie care ne aduce aminte de anii ’70 și de muzica de genul cafe-concert de atunci.

”Sunt vagabondul vieții mele” a fost un cântec îndrăgit mai ales în București, compus de maestrul Temistocle Popa, pe versurile scrise de Aurel Storin.

Piesa poate fi dansată în duet și pe un ritm mai lent de tango.Acordurile sale foarte plăcute și chiar duioase reușesc să ne pătrundă în suflet.

Acest videoclip a fost realizat pe vremea când regretatul actor Gheorghe Dinică trăia și interpreta această melodie cu farmecul său personal.


 


Warning: mysqli::close(): Couldn't fetch mysqli in /home/pitic/public_html/Librarie/Show_by_BHF/index.php on line 894